Bzetmex | SUÇ GELİRLERİNİN AKLANMASI VE TERÖRÜN FİNANSMANININ ÖNLENMESİ POLİTİKASI<!-- -->

SUÇ GELİRLERİNİN AKLANMASI VE TERÖRÜN FİNANSMANININ ÖNLENMESİ POLİTİKASI

1- Şirket

Bzetmex, uzun altyapı çalışmaları neticesinde 07 Kasım 2022 tarihinde resmi kuruluşunu gerçekleştiren, elektronik ticaret ve yazılım hizmetleri veren, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasaları Kanunu ve ilgili diğer mevzuata göre faaliyetlerini sürdüren Bzetmex Teknoloji Anonim Şirketi’nin yarattığı, internet üzerinden her türlü mal, hizmet ile Bzetcoin ve diğer kripto paraların alım satımına ve platform kapsamında geliştirilen diğer işlemlerin gerçekleştirilmesine imkan sağlayan blockchain alt yapısı ile inşa edilmiş kapsamlı bir dijital varlık ekosistemidir.

Bankacılık, yatırım araçları alım satım platformları, ödeme sistemleri, bilgi güvenliği, teknolojik finansman, inovasyon gibi konularda uzun yıllar çalışmış olan Türk mühendisler tarafından geliştirilen Bzetmex; blockchain teknolojisini etkin ve güvenli bir şekilde kullanarak, bu teknolojinin potansiyelini tam olarak değerlendirmeyi ve en iyi şekilde yönetmek için yola çıkmış ve mevcut yerel veya global dijital varlık alım satım platformlarından farklı, yenilikçi bir perspektifle, dijital varlık kullanıcılarının ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek global bir platform oluşturma hedefi taşıyor.

2- Tanımlar ve Kısaltmalar

şbu Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanının Önlenmesi Politikasında; Politika: İşbu Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanının Önlenmesi Politikasını Şirket/ Bzetmex: Bzetmex Teknoloji A.Ş. Kripto Para: Özel yazılım algoritmaları kullanılarak şifrelenmiş ve sanal ortamda el değiştirme esasına dayalı olarak işlem gören, sanal para birimleridir. Kripto paraların, tedavülde olan merkezi kayıt kuruluşları denetimindeki (örneğin TL ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası) resmi para birimlerinde olduğu gibi, fiziki karşılıkları olmayıp, herhangi bir merkezi kayıt kuruluşu denetiminde de değildirler. Kripto paralar “Blockchain” adı verilen dijital veri tabanları üzerinden işlem görürler. Kullanıcıların kripto paraların özelliklerini bildikleri ve anladıkları Şirket tarafından kabul edilir.

Platform:https://bzetmex.com/ adresli internet arayüzleri (API) ve mobil uygulamaların tamamını içerecek şekilde, Bzetmex tarafından yönetilen kripto varlık ekosistemini ifade eder. Site:https://bzetmex.com/  adresli internet sitelerinden sunulmakta olan web sayfaları, web uygulamaları, uygulama programlama ara yüzleri (API) ve mobil uygulamaların tamamı içerecek şekilde, Şirket tarafından yönetilen kripto para ekosistemini ifade eder.

Kullanıcı: Politika kapsamında, Şirket faaliyetlerine halel gelmemesi amacıyla haklarında işbu Politika işletilen kullanıcılar, Platform’a üye olan ve Platform’da sunulan hizmetlerden yararlanan ve karşılığında işbu Politika’daki hususları kabul eden gerçek kişiyi, Kripto Para Cüzdanları: Kullanıcıların hesaplarına tanımlayabilecekleri, her biri kendine özgü ve tekrarlanmayan, sanal cüzdan adreslerini KYC: Kullanıcı tanımlaması ve doğrulanmasını ifade etmektedir.

2. Ticari Risk

Tüm bu yatırım ürünleri yüksek derecede risk taşır ve birçok yatırımcı için uygun değildir. Bu form size bu ürünlerle ilişkili riskler hakkında genel olarak bilgi verir; ancak bu form işlemlerden doğacak tüm riskleri içermediği gibi ve kişisel koşullarınıza bağlı risklerle ilgili bir bilgilendirme de içermez. Herhangi bir konuda şüpheniz bulunması halinde profesyonel tavsiye almalısınız. Bzetmex Teknoloji ile ticaret yapmaya karar vermeden önce ilgili riskleri tam olarak anlamanız, bu riskleri almak için yeterli finansal kaynaklara sahip olmanız ve kripto varlıklarınızı dikkatlice izlemeniz önem arz etmektedir.
Kripto para piyasalarındaki değerler değişken olup anlık olarak hızla değişebilir. Kullanıcılar, konumları ve varlıklarına, ticaret ve diğer piyasa faaliyetlerindeki ani ve olumsuz değişikliklerden nasıl etkilenebileceklerine dikkat etmeleri gerektiği konsunda uyarılmaktadırlar. Kripto para piyasaları arz ve talep doğrultusunda belirlenmektedir

3- Amaç

İşbu Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanının Önlenmesi Politikasının amacı; risk temelli bir yaklaşımla Bzetmex bünyesindeki kullanıcıları, işlemleri ve hizmetleri değerlendirerek riski azaltmak, suç gelirlerinin aklanmasının ve terörizmin finansmanını kolaylaştıracak ortam oluşmasını engelleme, bu doğrultuda çalışanların bilinçlendirilmesi ve bilgi edinilmesi ve bu kapsamda Şirket’in faaliyetlerini 5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun ve 6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun başta olmak üzere yürürlükteki mevzuat uyarınca gerçekleştirdiğinin Kullanıcı’ya bildirilmesidir.

Bzetmex, AML Politika’sını uluslararası hukuk norm ve standartlarına, yürürlükteki mevzuata uygun olarak düzenlemiş olup uygulanması zımnında, tüm kullanıcıların kimliklerini makul düzeye kadar doğrulama, Kullanıcı’ya ait işlemlerin izlenmesi için riske dayalı bir yaklaşım uygulama, kullanıcılar tarafından gerçekleştirilen herhangi bir şüpheli işlemi yürürlükteki mevzuat çerçevesinde ilgili kurum ve kuruluşlara bildirme ve işlemleri kaydetme, Şirket nezdinde AML Politikasının icra edilmesi ve uygulanabilirliğini koordine etmek için gerekli organizasyonu sağlama gibi birçok tedbir almıştır.

Bzetmex bu kapsamda, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörizmin Finansmanın önlenmesi amacıyla küresel boyutta yürütülmekte olan mücadelenin unsurları olan uluslararası ve yerel politika ve yasal düzenlemeleri takip etmekte ve faaliyetlerini yasal mevzuatlara uyum çerçevesinde gerçekleştirmektedir.
Aynı zamanda Bzetmex,

  • Kendi markasının taşıdığı itibar ve güven unsurlarını korumayı,
  • Hizmet ilişkisi kurduğu Kullanıcıları tanımayı ve hizmet ilişkisi kurarken seçici olmayı,
  • Kullanıcıların gerçekleştirdiği işlemleri izleyerek, Site’nin suç gelirlerinin aklanmasının ve terörizmin finansmanını kolaylaştıracak bir ortama dönüşmesinin engellenmesini,
  • Çalışanlarının Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörizmin Finansmanın önlenmesi konularında bilinçli ve yasal mevzuatlara ve şirket içi politika ve ilkelerin farkında ve uyum içerisinde olmalarının sağlanmasını,
  • Maruz kalabileceği riskleri tanımlamak, derecelendirmek, izlemek, değerlendirmek ve riskleri bertaraf etmek ya da yönetilebilir kılmak için gerekli mekanizmaları oluşturmayı,
  • Suçlular ve/veya teröristlerle iş ilişkilerine girmemeyi,
  • Suç ve/veya terörist faaliyetlerle ilgili herhangi bir işlemi kolaylaştırmamayı,
  • Suç ve/veya terörist faaliyetlerden kaynaklanan işlemleri işleme koymamayı amaçlamaktadır.

4- Risk Analizi ve İzleme

Risk Analizi, İzleme ve Kontrol faaliyetlerinin amacı, Şirket’i ve kripto para alım satım platformunu risklere karşı korumak, izlemek ve kontrol etmektir. Bzetmex, kullancılarının finansal faaliyetlerinin izlenmesinde riske dayalı bir yaklaşım benimseyip suç gelirlerinin aklanması ve terörizmin finansmanını önlemek amacıyla aşağıdaki yöntemlerle risk analizi yaparak bu analiz sonucu elde ettiği bilgiler çerçevesinde ilgili Kullanıcı’ları izlemeye alabilmektedir. Kara para aklamayı önleme ve terörizmin finanse edilmesine yönelik tedbirler, belirlenen risklerle orantılıdır ve kaynakların etkin bir şekilde adanmasına izin verir. Kaynaklar, öncelik temeline göre kullanılır ve en büyük risklere en büyük önem verilir.
Yüksek risk grubunda yer alan kullanıcı ve işlemler aşağıdaki gibidir:

  • Tek bir kripto para alım-satım işleminin veya birden çok bağlantılı işlemlerin toplam tutarı 185.000,00 TL’yeeşit veya fazla ise;
  • Tek bir kripto para takas işleminin veya birden çok bağlantılı işlemin toplam tutarı 185.000,00- TL’ye eşit veya fazla ise;
  • Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde şüpheli işlem bildirimini gerektiren durumlarda;
  • Önceden edinilmiş kimlik bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliği konusunda şüphe olduğu takdirde;
  • Üçüncü kişi yararlanıcıları gizleme potansiyeline sahip karmaşık işlemleri gerçekleştirmesi halinde;
  • Para kaynaklarının kolayca doğrulanamayacağı durumlarda;
  • Ekonomik veya görünür herhangi bir meşru amaca sahip olağandışı işlemler;

5- İşlem İzleme

Kullanıcıların işlemlerinin izlenmesi ve elde edilen verilerin analizi de risk değerlendirmesi ve şüpheli işlemlerin tespiti için önemli bir araçtır. Para aklama şüphesinin olması halinde, Bzetmex tüm işlemleri izleme (yüksek risk grubundaki Kullacıların işlemleri, Kompleks ve olağandışı işlemler, yüksek riskli ülkelerle yapılan işlemler, kullanıcılara ait bilgileri ve belgeler, kripto para alım satım ve transferine ilişkin tutulması gereken yazılı ve zorunlu bilgiler, kullanıcı tarafından gerçekleştirilen bir işlemin, söz konusu işlemle ilgili bilgilere uygun olup olmadığı vd.) ve aşağıdakileri yapma hakkını sahiptir:

  • Şüpheli işlemlerin ilgili kolluk birimlerine bildirilmesi;
  • Kullanıcıdan ek bilgi ve belgeler sunmasını talep edilmesi;
  • Kullanıcı hesabının askıya alınması veya kapatılması;
  • Yukarıdaki liste tam kapsamlı bir liste olmayıp, AML Politika Uyum Sorumlusu, kullanıcıların işlemlerini günlük olarak izleyerek, kullanıcıları raporlamak ve şüpheli olarak değerlendirip değerlendirmeyeceğini belirlemektedir.

6- Kullanıcı Tanımlaması ve Doğrulama (KYC)

Ticari ilişkilere girişte kullanıcıların resmi olarak tanımlanması, hem suç gelirlerinin aklanması ile ilgili düzenlemeler hem de KYC politikası için hayati bir unsurdur. 5549 sayılı Kanun’un 3. maddesi uyarınca yükümlüler, kendileri nezdinde yapılan ve aracılık ettikleri işlemlerde işlem yapılmadan önce, işlem yapanlar ile nam veya hesaplarına işlem yapılanların kimliklerini tespit etmek zorundadır. Bu kapsamda “Suç Gelirlerinin Aklanmasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkındaki Yönetmelik’in üçüncü bölümünde “Müşterinin tanınmasına ilişkin esaslar” düzenlenmiştir.
Bzetmex bu kapsamda;

  • İşlem tesisinden önce ve sürekli iş ilişkisi sürdürülürken potansiyel kullanıcıların yasal otoriteler nezdinde kabul gören geçerli kimlik ve adres bilgilerini tespit ve teyit eder.
  • Kullanıcı işlemlerinin hedefini (işlem neticesinde fayda sağlayan özel ya da tüzel kişi) gerektiğinde tespit eder.
  • Kullanıcının gerçekleştirmek istediği işlemin amacı ve mahiyeti hakkında bilgi edinir.
  • Kullanıcının hizmeti kullanım durumunun ve gerçekleştirdiği işlemlerin izler.
  • Şüpheli olarak görülen Kullanıcı ya da işlemlere yönelik tedbirler alır.

Bzetmex tarafından;

  • Sahte isim ya da kimlik belgesi ile kullanıcı hesabı açılmaya çalışılması, kimlik doğrulama adımında talep edilen belgelerin, Site’ye kullanıcı tarafından zamanında ya da hiç yüklenmemesi halinde veya
  • Yapılan kontrolde, yerel ve uluslararası resmi kuruluşlar tarafından, 5549 ve 6415 sayılı kanunlar ve bunlarla ilgili mevzuat başta olmak üzere, yasa dışı faaliyetlerde bulundukları bildirilen kişilerin veya
  • Yukarıdaki listede kimlik bilgileri olmamasına rağmen, Bzetmex kayıtlarında suç gelirlerini aklama ya da terörizmin finansmanı başta olmak üzere, herhangi bir mali suç ile ilişkisi bulunduğuna dair bilgi olan kişilerin veya
  • Bahis ve kumar ile bağlantılı kullanıldığı tespit edilen kullanıcı hesapları ve/veya bu hesaplarla ilgisi olduğu tespit edilen kullanıcıların üyeliği kabul edilmez ve gerekli hallerde üyelikleri sonlandırılır.

Standart kullanıcı tanıma tedbirleri kapsamında asgari olarak Bzetmex tarafından yapılması gereken tespitler aşağıda yer almaktadır:

  • Kullanıcı kimliğinin, adres teyidinin, gerçek faydalanıcının, yetkilendirilmiş temsilcilerin yasal mevzuat ve Bzetmex Teknoloji A.Ş. iç politikaları dahilinde tespiti ve teyidi,
  • Kullanıcıların, uluslararası yaptırım listelerinde yer alma risklerine karşı (ülke risk değerlendirmesi dahil) taranması,
  • Kullanıcı ve Kullanıcı ile ilişkili tarafların siyasi nüfuz sahibi veya siyasi nüfuz sahibi ile bağlantılı olup olmadığının tespit edilmesi,
  • Kullanıcı ve Kullancı ile ilişikli tarafların, uluslararası yaptırımlar ve Bzetmex İç Politikaları kapsamında kabul edilen çok yüksek riskli ülkeler ile ilişkili olup olmadıklarının araştırılması,
  • Başkası adına ve/veya hesabına hareket edilip edilmediğinin tespiti,
  • Olağandışı işlemlerin tespit edilmesine yönelik olarak Kullanıcı işlemlerinin izlenmesi,
  • Gelir kaynağının tespiti ve teyidi,
  • Firmamız ile çalışılmasının gerekçesi ile ilgili bilgilerin alınması.

Kullanıcı kabulü sırasında veya sonradan yapılacak risk değerlendirmesi sonucunda, Bzetmex tarafından riskli olarak kabul edilen Kullanıcılar için ayrıca arttırılmış Kullanıcı tedbirleri uygulanır. Risk değerlendirmesi sonucundan bağımsız olarak, ulusal ve uluslararası mevzuat ile güncel firma uygulamaları kapsamında riskli kullanıcı/işlem/sektör değerlendirmeleri çerçevesinde artırılmış tedbirler alınması ve/veya izleme faaliyetlerinin güncellenmesi gündeme gelebilir.

Artırılmış Kullanıcı tedbirleri kapsamında asgari olarak Bzetmex tarafından yapılması gereken tespitlere de aşağıda yer verilmiştir:

  • Kullanıcının, gerçek faydalanıcının, yetkilendirilmiş temsilcinin (Bzetmex’ın yapısı dahil) kimlik tespiti ve uluslararası yaptırım listelerinde yer alma risklerine karşı filtrelenmesi,
  • İlgili iş kolu yönetimi/üst yönetim tarafından Yatırımcı ilişkisine onay verilmesi,
  • Kullanıcının, gerçek faydalanıcının, servetinin tespit ve gerekli durumlarda belge üzerinden teyit edilmesi,
  • Kullanıcıya ait fon kaynaklarının ve/veya sermayenin kolay ve tatmin edici şekilde doğrulanıp doğrulanmadığının tespiti ve gerekli durumlarda belge üzerinden teyidi
  • Şirket ile çalışılmasının gerekçesi ile ilgili bilgi ve belgelerin incelenmesi.

Risk değerlendirmesi kapsamında aşağıdaki özellikleri taşıyan özel ya da tüzel kişiler, Site’ye üye olarak kabul edilseler dahi, kullanıcı hesaplarının onaylanıp onaylanmaması Bzetmex yönetiminin inisiyatifindedir. Ancak gerekli incelemeler yapıldıktan sonra üyeliğe onay verilmekte ya da kısıtlı erişim sağlanmaktadır.

  • Sivil toplum kuruluşları, tüm dernek, vakıf, Siyasi parti ve spor kulüpleri,
  • Milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, BDDK, SPK ve banka çalışanları,
  • Kripto para alım satımını kısıtlayan ya da tamamen yasaklayan ülkelerin vatandaşları ya da bu ülkeler merkezli tüzel kişiler,

Yukarıdaki maddelerden herhangi birindeki kriterlerden dolayı hesabı incelenen ya da geçici veya kalıcı olarak durdurulan kullanıcılar, Bzetmex tarafından her zaman, görülecek gereklilik üzerine, birbiri arasında değişikliğe tabi tutulabilir, statüleri değiştirilebilmektedir.

6- İç Kontrol Organizasyonu

6.1. Şüpheli İşlem Bildirimi

Şüpheli işlem, Bzetmex nezdinde veya aracılığıyla yapılan veya yapılmaya teşebbüs edilen işleme konu mal varlığının; yasadışı yollardan elde edildiğine veya yasadışı amaçlarla kullanıldığına, bu kapsamda terörist eylemler için ya da terör örgütleri, teröristler veya terörü finanse edenler tarafından kullanıldığına veya bunlarla ilgili ya da bağlantılı olduğuna dair herhangi bir bilgi, şüphe veya şüpheyi gerektirecek bir hususun bulunması halidir.

Şüpheli işlem tanımı, işleme konu mal varlığı değerlerinin yasadışı yollardan elde edilmesinin yanı sıra yasadışı amaçlarla kullanılmasını da kapsamakta olup, bu suretle terörizmin finansmanının (bağlantılı olması dahil) önlenmesi de amaçlanmaktadır.

Şirket, MASAK’a şüpheli işlem bildiriminde bulunulduğuna veya bulunulacağına dair, yükümlülük denetimi ile görevlendirilen denetim elemanlarına ve yargılama sırasında mahkemelere verilen bilgiler dışında, işleme taraf olanlar dahil olmak üzere hiç kimseye bilgi vermez. Bu yükümlülük, şüpheli işlemi MASAK’a bildiren kişi, kurum ve kuruluşlar veya bu kimselerin işlemi fiilen yapan ve yöneten mensupları veya bunların kanuni temsilcileri ve vekillerinin yanı sıra şüpheli işlem bildiriminde bulunulduğuna herhangi bir şekilde vakıf olan diğer personeli de kapsar.

6.2. Kayıt Altına Alma

Bzetmex, bilgi ve belge verme yükümlülüğüyle ilgili süreçleri “Suç Gelirlerinin Aklanmasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkındaki Yönetmelik’in 31, 32 ve 33. maddeleri kapsamında yönetir ve gerekli tedbirleri alır.

Bzetmex’in sağlamış olduğu hizmetler çerçevesinde, kara para aklama ve terörizmin finansmanına dair şüphe uyandıran hallerde, gerekli incelemeler sonucunda şüpheli işlem olarak belirlenen işlemler tutarına bakılmaksızın yürürlükteki mevzuat uyarınca Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı’na bildirilmektedir. Şüpheli işlemi gerçekleştiren gerçek kişiler ve bunların yasal temsilcileri, şüpheli işlemi bildirme yükümlülüğüne uymayan yönetici ve personeller her türlü hukuki, idari ve cezai yaptırımdan sorumlu olacaktır.

Bzetmex, her türlü ortamdaki yükümlülüklerine (eğitim ve iç denetim dahil) işlemlerine ilişkin belgeleri düzenleme tarihinden, defter ve kayıtları ise son kayıt tarihinden; kimlik tespitine ilişkin belge ve kayıtları son işlem tarihinden itibaren on yıl süre ile muhafaza eder ve istenmesi halinde yetkililere ibraz eder.

6.3. Eğitim

Bzetmex tarafından suç gelirlerinin aklanması ve terörün finansmanı hakkında tüm personeline aşağıdaki konularda eğitimler verilmektedir:

  • MASAK’ın tanımı ve tanıtımı,
  • Şirket içi şüpheli işlem bildirim kanalları,
  • Suç gelirlerinin aklanması ve terörün finansmanı kavramları ve mevzuatı,
  • Suç gelirlerinin aklanması aşamalarının, yöntemlerinin saptanması ve bu konudaki vaka analizleri,
  • Risk alanlarının neler olduğu,
  • Kullanıcı doğrulama ile ilgili esaslar

5549 sayılı Kanun ve bağlı mevzuata uyumlu olarak, Şirket personelinin bilgi ve bilinç seviyesini artırmak amacıyla eğitim faaliyetleri yürütülür. Bu eğitim faaliyetleri ulusal ve uluslararası mevzuatın temel ilkelerinin anlatıldığı iyi uygulama örnekleri ile desteklenir. Şirkette işe başlayan her yeni personel suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi ve terörizmin finansmanı ile mücadele eğitimlerini temel eğitim programı içinde alır, diğer personele ise her yıl konuyla ilgili bir güncelleme eğitimi verilir.

6.4. Denetleme

Bzetmex, iç denetim mekanizması ile düzenli olarak suç gelirlerinin aklanması ve terörün finansmanı faaliyetleri ile ilgili raporlar oluşturur ve bu rapor yönetim kuruluna sunulur.

6.5. Uyum Görevlisi

Uyum görevlisi, işbu politikaya, iç politikalara ve prosedürlere, ilgili yasal düzenlemelere uymayı sağlamakla görevli bir Bzetmex çalışanıdır.
Uyum görevlisi;

  • Şirket’in yasal mevzuata uyumunu sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları yapmak ve ilgili kamu kuruluşlarınca gerekli koordinasyonu sağlamak
  • Şirket politikası ve prosedürlerini oluşturmak, gözden geçirmek ve şirket politikalarını yönetim kurulunun onayına sunmak, mevcut yasa ve yönetmeliklere uygun olarak gerekli tüm raporları saklamaya yönelik iç politika oluşturmak ve güncellemek;
  • Risk yönetimi politikasını oluşturmak, risk yönetimi faaliyetlerini yürütmek,
  • İzleme ve kontrol politikalarını oluşturmak ve buna ilişkin faaliyetleri yürütmek,
  • Belge, dosya, form ve günlük oturum giriş çıkışlarını kaydetme ve alma için bir kayıt yönetim sistemini uygulamak;
  • Suç gelirlerinin aklanmasının ve terörün finansmanının önlenmesine yönelik eğitim programına ilişkin çalışmalarını yönetim kurulunun onayına sunmak ve onaylanan eğitim programının etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak,
  • Kendisine iletilen veya resen öğrendiği şüpheli olabilecek işlemler hakkında yetki ve imkânları ölçüsünde araştırma yaparak edindiği bilgi ve bulguları değerlendirmek ve şüpheli olduğuna karar verdiği işlemleri MASAK’a bildirmek konularında görevlendirilmiştir.

7- Son Hükümler

İşbu Politika, Bzetmex ile kullanıcı arasında halihazırda yürürlükte bulunan Kullanıcı Sözleşmesi'nin eki ve ayrılmaz bir bütünüdür. Bu politika metni, esas sözleşmeye bağlı ve sözleşme ile birlikte geçerlidir. Politika’nın hiçbir hükmü, sözleşmeden ayrı ya da farklı yorumlanamayacağı gibi, iki metin arasında bir çelişki bulunması halinde, Kullanıcı Sözleşme’si geçerlidi

Bzetmex, işbu Politika içeriğini gerekli gördüğü zaman değiştirebilir. Güncel Politika Site’de yayınlandığı tarihte yürürlüğe girecektir. Herhangi bir ihtilaf halinde, Bzetmex kayıtları tek başına geçerlidir ve kullanıcıları bağlayıcıdır.

Decorative Line Svg

Kripto para dünyasına adım atmaya hazır mısınız?

Kripto Al-Sat Geleceğe Yatırım Yap!